Bedrijfsprofiel CVJO Nijmegen

Contactgegevens
Stationsplein 12
6512 AB Nijmegen
06 21544454 (Dick)
06 40225393 (Floor)

Ondernemende werkomgeving.

CVJO Nijmegen is de groeiformule voor startende ondernemers. De startende ondernemers zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving).

Als deelnemer ervaar je in een korte tijd, wat wij inmiddels het #CVJOeffect noemen: door het delen van kenniservaring en met name netwerk ontstaan nieuwe projecten, versnelde groei en nieuwe samenwerkingen. Daarnaast bieden we een actief partnernetwerk en hebben we boostprogramma’s. Groei gegarandeerd.

CVJO Nijmegen is het alternatief voor je zolderkamer, bij ons ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je persoonlijke – en bedrijfsgroei!

Geboren ondernemer, DGA geweest van Reclamebureau Product Plus en Gelmo Hekwerk. Nu actief met SalesGrow voor 024Onderneemt en N1. Focus op technisch en sociaal innoveren wat op de lange termijn winst brengt voor de onderneming, haar medewerkers en de samenleving. Wat ik zie als mijn voornaamste taak binnen het CVJO Nijmegen is de verbinding te maken met de bestaande netwerken van Ondernemend Nijmegen en haar ondernemers.