Bedrijfsprofiel CVJO Nijmegen – Partners

Contactgegevens
Stationsplein 12
6512AB Nijmegen

CVJO Nijmegen is een Stichting met 2 aanjagers en een aantal Partners. Een exclusief netwerk van bedrijven die de CVJO ondernemers adviseren en ondersteunen bij hun groeiambitie. Zij zijn regelmatig aanwezig en houden gratis spreekuren.

Fred Boelens is businesscoach en houdt zich bezig met het ontwikkelen van ondernemerschap. Zelf is hij jarenlang eigenaar geweest van verschillende bedrijven. Deze ervaring gebruikt hij nu bij de coaching en advisering van (pre)starters en gevestigde ondernemers.
Projecten waarbij Fred betrokken is:
• E-scan platform: ondernemerscoaching
• IkStartSmart Gelderland
• Bureau Zelfstandigen Gemeente Nijmegen: coaching startende ondernemers
• Winkelboost: innovatietraject voor ondernemers in de retail.


Contact: fboelens@rivero.nl | www.rivero.nl
Joost Duin is partner bij CVJO namens Blokland, Duin & Vrieswijk, Administrateurs en Belastingadviseurs. Door het combineren van een hoogwaardig kwalitatieve dienstverlening met een toegankelijke wijze van communiceren heeft Blokland, Duin & Vrieswijk de laatste jaren veel nieuwe ondernemers aan zich kunnen binden.

Los van het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van fiscale aangiften, onderscheidt dit kantoor zich met name door een actieve gesprekspartner te zijn voor ondernemers met groei-ambitie, en vanuit dit perspectief beleving en toevoeging te realiseren!


Contact: joostduin@bloklandcs.nl | www.bloklandduinvrieswijk.nl
Hezelburcht is sinds 1995 actief als full service subsidieadviesbureau. We ondersteunen profit en non-profit organisaties op het gebied van subsidies, fiscale faciliteiten en (overheids)- kredieten.

We zijn uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse markt, en openden in 2013 een kantoor in Brussel. Momenteel werken er 70 professionals bij Hezelburcht.

We know about ambition
Onze consultants weten alles van subsidies én zijn thuis in uw branche. We kennen uw uitdagingen en drijfveren. Bovendien kennen we de ambities van de subsidie- verstrekkers. Dat maakt dat we gericht en pro-actief kunnen adviseren en succesvolle aanvragen indienen.


Contact: b.vanengelen@hezelburcht.com | www.hezelburcht.com
Hoge van Gerven is een middelgroot Nijmeegs notariskantoor. Je vindt ons aan de St. Canisiussingel 19b: een karakteristiek pand en een inspirerende werkplek.
Ons team bestaat uit vlotte, deskundige mensen met hart voor de zaak én vooral voor die van jou. Op informele manier behartigen wij met groot enthousiasme jouw belangen. Dankzij onze kennis, professionaliteit en toewijding kunnen wij je de allerbeste notariële diensten verlenen.


Contact: m.vanweersch@hogevangerven.nl | www.hogevangerven.nl
Wij geloven dat ondernemers handelen vanuit persoonlijkheid en emotie. Of het nu gaat om een grote club die zichzelf steeds opnieuw bewijst, of een jonge, startende ondernemer.

Als ondernemer heb je daarbij een sterk fundament nodig, financieel, administratief en fiscaal. Een fundament dat bij je past en je geruststelt. Dat je ruimte geeft en met je mee groeit. Bij Tijssen cs nemen we je die zorg graag uit handen. Wij zijn de mensen die de financiën, belasting en administratie op een begrijpelijke manier uitleggen en regelen. Persoonlijk en punctueel. Want administratieve zaken zo praktisch en efficiënt mogelijk maken, dat is waar we bij Tijssen cs goed in zijn, al ruim 45 jaar. Met aandacht voor jou: als ondernemer en als mens.


Contact: RobvanderVegt@tijssen-cs.nl | www.tijssen-cs.nl
Zestig jaar na de opening van het eerste accountantskantoor, is Bol uitgegroeid tot een full-service advieskantoor voor ondernemers. Ondernemers kunnen terecht voor accountancy, maar ook voor fiscale, juridische of grensoverschrijdende vraagstukken en voor corporate finance en HRM-advies.

Bol Juristen bestaat uit een team van ervaren, deskundige en pragmatische juridische professionals. Dit betekent: korte lijnen en snel kunnen schakelen. Onze juridische expertise richt zich op contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht en huurrecht. We dagen onze cliënten uit om het beste uit hun onderneming te halen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee.


Contact: k.ibes-stax@boljuristen.nl | www.boladviseurs.nl
Rabobank Rijk van Nijmegen is een betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenamer maken. We dragen actief bij aan evenementen en activiteiten in het Rijk van Nijmegen. Met een groot aandeel in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft de Rabobank een brede kennis opgebouwd als financiële dienstverlener. We kennen de regio en uw branche.

Als ondernemer staat u er niet alleen voor. Onze bedrijvenadviseurs regelen diverse financiële zaken. Van het openen van een zakelijke rekening, het adviseren over betalingsverkeer en financieringen tot het begeleiden van een bedrijfsoverdracht. Met veel plezier denken wij met u mee in elke fase van uw bedrijf.

Contact: Jorrit.de.Vries@rabobank.nl | www.rabobank.nl
Dirk Flintrop is partner namens Flint Personeels Partner. Deze organisatie is er voor ondernemers met personeel. Al vanaf de eerste werknemer ontzorgen zij ondernemers, van alle zaken rondom de personeelsadministratie. Zoek je meer flexibiliteit met contracten, wil je risico’s m.b.t. verzuim tot een minimum beperken en wil je af van de administratieve lasten. Dan is Flint Personeels Partner, de partner voor jou.

Contact: dirk@flintpp.nl | www.flintpp.nl
Ik ben Andragoog, een beroep dat dicht tegen de psychologie aanligt. De andragoog bekijkt het menselijk handelen niet alleen vanuit de mens zelf, maar ook als onderdeel van de groep en de organisatie waarin hij functioneert. Ik heb me verder gespecialiseerd op het terrein van Arbeid en gezondheid en ben in dit specialisme al meer dan 12 jaar actief. Nu coach en train ik vanuit mijn eigen bedrijf Vigore mensen om gezond in hun werk te staan. Door meer aandacht te geven aan de persoonlijke kanten van werk en de kwetsbaarheden die daarbij kunnen horen.

Ondernemers of een van hun medewerkers kunnen bij mij terecht met verschillende vragen op het terrein van arbeid en gezondheid. Bijvoorbeeld als iemand stressklachten ervaart en niet goed weet waar dat vandaan komt en handvaten zoekt om hiermee om te gaan. Handvaten om wat meer zelfvertrouwen te krijgen, minder perfectionistisch te worden, beter het werk te kunnen plannen en meer plezier uit het werk te halen. Maar ook als er vragen zijn of het werk wel past bij de persoon. Of hoe om te gaan met medewerkers die uit balans dreigen te raken.

Contact: c.cartigny59@gmail.com | http://www.vigore.nl
Een klein maar fijn incassobureau waar in totaal veertig jaren aan kennis aanwezig is in de deurwaardersbranche. Via Optima staat voor de beste weg om een vordering te incasseren, waarbij wij ook open staan voor het verhaal achter de debiteur. Niemand vraagt erom om in de problemen te komen. Vanwege die aanpak is ons scoringspercentage hoog en komen wij er vrijwel altijd uit door middel van een betalingsregeling. Het doel moet namelijk zijn dat de vordering wordt geïncasseerd en nooit dat een welwillende debiteur verder in de problemen wordt gebracht. Dat wil overigens niet zeggen dat wij niet weten hoe er doorgepakt moet worden, die stap gaan wij niet uit de weg. Onze slogan is niet voor niets “Incasseren met een hart, iemand moet het doen”!

Contact: info@viaoptimaincasso.nl | www.viaoptimaincasso.nl
"Deskundig, servicegericht, persoonlijk, betrouwbaar en meedenken noemen onze klanten bijvoorbeeld als ze ons omschrijven." Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt sinds 2006 met een vast team van zeer ervaren salarisspecialisten de online salarisadministratie en personeelsadministratie voor meer dan 500 kleine en middelgrote bedrijven. Wanneer neem je een medewerker aan, wat kost dat en wat komt er zoal bij kijken? Voor deze en vele andere vragen die met personeel en salaris te maken hebben kun je bij ons terecht. Koppelingen met je boekhouding, accountant, de fiscus en apps voor jou en je medewerker(s) zijn voor ons vanzelfsprekend. Bovenal zorgen we er samen met jou voor dat het goed wordt geregeld.

Contact: www.personeelensalaris.nl
Drukkerij uitgeverij en conceptbegeleiding. Pragmatisch concepten in concreet jasje laten steken. Verbinden omwille van uitbreiden business of om samenwerkingen te realiseren. Uiteindelijk kan er ook drukwerk of marketingadvies om de hoek komen kijken.